Fortræning

Funder løbeklub indbyder hele byen til at deltage i optræningen til dette års Champagneløb, hver fredag samt søndag, og endda helt gratis!

Fortræningen starter Søndag den 22. september kl. 16.00 med start fra Sydbyhallerne, Jernbanevej 64, 8600 Silkeborg. Klubben løber i 7 forskellige hastigheder, så du har god mulighed for at finde et hold, som passer dig og som kan udvikle din løbetræning.

Ønsker du at træne på alle klubbens træningsdage (onsdage, fredage og søndage) melder du dig blot ind i Funder Løbeklub, og for 150,- bliver du medlem af klubben i perioden frem til marts 2020 og kan deltage i diverse arrangementer samt ikke mindst være med i træningen hele 3 dage om ugen.

Nu også Løbeskole

Du har mulighed for at komme direkte fra sofaen og stadigvæk nå at træne op til at kunne deltage på 5 km distancen til Champagneløbet den 31. december 2019.

Mød op onsdag den 4. september 2019 kl. 18.30 og deltag sammen med mange nye og glade løbeskoleaspiranter, som alle har det fælles mål at komme i form, samt kunne løbe 5 km uden pause inden nytår. Alle kan være med!

Årligt klubkontingent ved indmeldelse i løbeskolen er 300,-.

918

 Logo_01

En smag af Silkeborg