Underholdning 2017

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Ilbjerg Fyrværkerifabrik
(Vestergadehallen – start kl. 10.00)

Ilbjerg Fyrværkerifabrik er specialiseret i skræddersyede festfyrværkerier. De leverer fyrværkerishows til alle former for arrangementer – uanset om der skal være bryllup, fødselsdag, byfest eller stort sportsarrangement skaber vi et festfyrværkeri, der gør dit arrangement uforglemmeligt.

Ilbjerg fyrværkeri

Radio 80 FM

Radio 80 FM
(på hjørnet af Sølystvej/Borgergade – start kl. 10.20)

Energifyldt og farverigt show med godt for både øjne og ører. På med pandebåndet, bind Converse-skoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80’er festes. Radio 80 FM har de seneste år markeret sig som et af landets mest dedikerede Bands med 80’er indslag. Nu er Radio 80 FM klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de sprudlende farverige 80’er dage, hvor Helmig havde slangekrøller, Michael Jackson stadig var ”Bad” og Tv2 endnu kun var et ungdomsorkester fra Århus.

Radio 80 FM leverer alle de fede gamle 80’er hits, danske såvel som internationale. Så her er der rig mulighed for at synge med på hits fra Dodo & The Dodos, Thomas Helmig, Tøsedrengene, Ray dee ohh, Gasolin, Michael Jackson, og mange, mange flere…

Roligan Hepperne

Roligan
(på hjørnet af Vestre Ringvej/Sølystvej – start kl. 10.30)

roliganMød de glade og veloplagte roligans, som ikke er bange for at give dig en frisk bemærkning.

Duoen Andersen/Østerdahl

Duoen Andersen/Østerdahl
(Vestergade / Hostrupsgade – start kl. 10.35)

2 hamrendes dygtige vokaler med hver sin guitar! Tilsæt 2 flotte mænd i deres bedste alder fra Lebeat.dk Michael Andersen & Allan Østerdahl.

Hæk & Heinrich

Hæk & Heinrich
(Søgade/Rådhusgade – start kl. 10.25)

2 KÆMPE TALENTER 2 GUITARER 2 VOKALER!
Mikkel Heinrich vinder af Silkeborg Solisten 2017 bakkes som vanligt op af wingman Mikkel Hæk.

Hæk & Heinrich har pudset instrumenterne af og fundet de fede numre fra 80èrne frem til årets fest.

 

Danmarks sjovest løb

Danmarks sjovest løb
(Start fra Vestergadehallen – start kl. 10.25) 

Sidste år åbnede vi op for en helt ny rute, ”Danmarks sjoveste løb” (2,5 km), som har samme startsted som de øvrige løberuter. Løbet blev en stor, succes hvor både børn, forældre og bedsteforældre deltog med stor glæde, og vi har derfor valgt at gøre ruten som en permanent del af Champagneløbet.

Vi har valgt at døbe løbet ”Danmarks sjoveste løb”, og det forpligter, så derfor vil du bl.a. se følgende underholdning:

  • Der vil være fyrværkeri ved start.
  • Der vil være Live Rollespil på odden.
  • Musik på ruten (Tarzan drengene).
  • Der vil være Klovne.
  • Cirkus Skunk underholder før og under løbet.

 

Hils på alle dine helte, se de dansende kaniner og oplev et rigtigt rollespil.

Underholdning af Silkeborg                                MESTER K tryller og underholder
Liverollespilsforening

Carport Convention

Carport Convention
(Lunden – start kl. 11.00)

 

carportDe 5 lokale ”musikalske kokke” fra ”Carport Convention” har sat blus under en krydret gryderet med udsøgte ingredienser fra før verden gik af lave. Indholdet består bl.a. af robuste råvarer, som numre fra: Clapton, Stones, Beatles, Eagles, Kings, Van Morrison, Steve Harley, Dire Straits, kraftigt krydret med hjemlige numre fra: Madsen, Larsen & Krebs.

Glæd dig: Der bliver helt sikkert røg i ”køkkenet” med fest og glade dage – det bliver ikke kedeligt! 

Go´ appetit! 

DJ USSE MILDAHL

DJ USSE MILDAHL
(Vestergadehallen – start kl. 9.00)

DJ Usse

Gennem rigtig, rigtig mange år har Usse Mildahl rejst land og rige rundt som discjockey, radiovært, konferencier m.m.

Han var en af pionererne i lokalradioernes spæde start, hvor han sammen med bl.a. Thomas Mygind var med til at skabe “Radio Skanderborg” som senere ændrede navn til “Radio Himmelblå” og “Radio 30” - gennem alle årene var Usse en trofast væbner, som med sit store engagement og sin positive livsholdning, viste vejen for mange nye radioværter, samtidig med at han evnede at nå langt ind i lytternes stuer, med hygge og god musik.

DETESTATION

DETESTATION

(Herningvej – start kl. 10.30)

Detestation er et thrashy dødsmetal band, der siden 2015 har konstrueret onde riffs i dødbringende højt tempo, lede trommer og en meget stor vokal, der kommer ud af en lille, men meget sur dreng.

Hvorfor ikke lige peppe dagen op med noget fed heavy musik.

DJ Jef

DJ Jef
Absolute_80(OK Plus Vestre Ringvej 24 – start kl. 10.20)

Jef elsker den rigtig lyd fra de gode gamle vinyl LP plader, så glæd digtil et festbrag fyldt med de fede ørehængere fra dengang pickuppen var hverdagskost i det danske hjem.

 

Jens Michael live

Jens Michael og Lasse live
(på hjørnet af Vestre Ringvej/Sølystvej – start kl. 10.30)

Vi består af Jens Michael Østergaard (Trommeslager) samt Lasse Jensen (Guitarist og sanger). Bandet har ageret live band for forskellige artister i perioden anno 2014, blandt andet for Pelle B, Henriette (X factor 2014 finalist) Zjakalen, Magermayn, Bill Chris, Eline Lund og Virtus. De kommer til at spille kendte pop-rock sange fra 80èrne. En snært af elektronisk pop, og lidt hip hop ville heller ikke være utænkeligt, da det primært er det område, de er mest aktuelle med pt.

Michel og Lasse

Reklame

 

En smag af Silkeborg