Underholdning 2016

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Ilbjerg Fyrværkerifabrik
(Vestergadehallen – start kl. 10.00)

Ilbjerg Fyrværkerifabrik er specialiseret i skræddersyede festfyrværkerier. De leverer fyrværkerishows til alle former for arrangementer – uanset om der skal være bryllup, fødselsdag, byfest eller stort sportsarrangement skaber vi et festfyrværkeri, der gør dit arrangement uforglemmeligt.

Ilbjerg fyrværkeri

Elvis kommer til byen

Elvis kommer til byen
(på hjørnet af Sølystvej/Borgergade – start kl. 10.20)

Klubben er ekstremt stolte over, at det er lykkes dem at få Elvis
til at give ”koncert” i Silkeborg. Her vil der være åbent for publikum,
som samtidig har mulighed for at heppe på alle løbere, som kommer
forbi scenen.
Showet byder på 2 x 30 minutters frit fortolket Elvis-historie.
Foruden nogle af Elvis’ store hits giver showet publikum en
humørfyldt optræden.
Alle deltager på løberuterne: 5 km walk, 5 km løb, ¼ Marathon
(10,6 km) samt ½ Marathon vil møde ”The King” undervejs.

Roligan Hepperne

Roligan
(på hjørnet af Vestre Ringvej/Sølystvej – start kl. 10.10)

roliganMød de glade og veloplagte roligans, som ikke er bange for at give dig en frisk bemærkning.

DJ USSE MILDAHL

DJ USSE MILDAHL
(Vestergadehallen – start kl. 9.00)

DJ UsseGennem rigtig, rigtig mange år har Usse Mildahl rejst land og rige rundt som discjockey, radiovært, konferencier m.m.

Han var en af pionererne i lokalradioernes spæde start, hvor han sammen med bl.a. Thomas Mygind var med til at skabe “Radio Skanderborg” som senere ændrede navn til “Radio Himmelblå” og “Radio 30” - gennem alle årene var Usse en trofast væbner, som med sit store engagement og sin positive livsholdning, viste vejen for mange nye radioværter, samtidig med at han evnede at nå langt ind i lytternes stuer, med hygge og god musik.

Gennem mange år afviklede vi festivalradio fra Danmarks smukkeste festival (“Radio Walther”), vi fandt hurtigt ud af at der kun var en teknisk afvikler, der formåede at klare strabadserne, nemlig Usse.

Han formåede stort set at styre hele “radioshowet” ene mand, gennem en hel uge, ca 16-18 timer i døgnet, som regel i stegende hede i en skurvogn.

Som Disc-Jockey har Usse mere end 30 års erfaring, det er ikke mange DJ´s der formår at holde sig på toppen, gennem mere end 3 årtier, men Usse har et naturligt talent for hele tiden at forny sig, sammen med musik-ken og sammen med det publikum han omgiver sig med.

Danmarks sjovest børneløb

Danmarks sjovest børneløb
(Start fra Vestergadehallen – start kl. 10.25) 

Klubben har i år valgt at lave en børnerute ( 2,5 km) som har samme startsted som de øvrige deltagere. Her har ”mor eller far” også mulighed for at købe start nr. til. Da det er første gang vi har en børnerute med i Champagneløbet, har vi valgt at det skal være Danmarks sjoveste løb, med følgende underholdning:

  • Der vil være fyrværkeri ved start.Jugler
  • Der vil være Live Rollespil på odden. 
  • Musik på ruten (Tarzan drengene). 
  • Der vil være Klovne. 
  • Stort Jonglørshow af Lauge Benjaminsen (vinderen af Scenen er din). 

 

Lærke

Lærke fra MGP vil optræde ude på ruten samt efterfølgende give koncert i Lunden. Her er der mulighed for at høre hendes nyeste sange, tage billeder og få en autograf. 

mgp

Rollespil

Sej underholdning af Silkeborg Liverollespilsforening

rollespil

 

Carport Convention

Carport Convention
(Lunden – start kl. 11.00)

 

carportDe 5 lokale ”musikalske kokke” fra ”Carport Convention” har sat blus under en krydret gryderet med udsøgte ingredienser fra før verden gik af lave. Indholdet består bl.a. af robuste råvarer, som numre fra: Clapton, Stones, Beatles, Eagles, Kings, Van Morrison, Steve Harley, Dire Straits, kraftigt krydret med hjemlige numre fra: Madsen, Larsen & Krebs. Glæd dig: Der bliver helt sikkert røg i ”køkkenet” med fest og glade dage – det bliver ikke kedeligt! 

Go´ appetit! 

Musik og Indsamling til varmestuen

Musik og Indsamling til varmestuen 
(Søgade/Rådhusgade – start kl. 10.20) 

Sidste år donerede Champagneløbet med stor støtte fra flere sponsorer, hele 10.000 kr. til de hjemløse i Silkeborg. Som tak for dette, kommer Kirkens Korshærs band og spiller ifm. dette års Champagneløb. Bandet består af dygtige musikere som alle er brugere af varmestuen.

varmestuen

 

ABBA pigerne

ABBA pigerne
( Herningvej – start kl. 10.55). 

Nyd gensynet med ABBA i form af glade dansepiger som optræder til de velkendte numre som ”Dancing Queen”, Mamma Mia m.fl. 

pigerne

 

 

Jens Michael og Lasse live

Jens Michael og Lasse live
(på hjørnet af Vestergade/Hostrupsgade – start kl. 10.30) 

Vi består af Jens Michael Østergaard (Trommeslager) samt Lasse Jensen (Guitarist og sanger). Bandet har ageret live band for forskellige artister i perioden anno 2014, blandt andet for Pelle B, Henriette (X factor 2014 finalist) Zjakalen, Magermayn, Bill Chris, Eline Lund og Virtus. De kommer til at spille kendte pop-rock sange, fra nyere tid og klassikere. En snært af elektronisk pop, og lidt hip hop ville heller ikke være utænkeligt, da det primært er det område, de er mest aktuelle med pt.

Michel og Lasse

DJ Jef

DJ Jef
( OK Plus Vestre Ringvej 24 – start kl. 10.20)

Jef spiller op til fest med lyden af fede 80'er hit. Absolute_80

Reklame

Bygma Silkeborg

En smag af Silkeborg