Underholdning 2015

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Ilbjerg Fyrværkerifabrik
(Vestergadehallen – start kl. 10.00)

Ilbjerg Fyrværkerifabrik er specialiseret i skræddersyede festfyrværkerier. De leverer fyrværkerishows til alle former for arrangementer – uanset om der skal være bryllup, fødselsdag, byfest eller stort sportsarrangement skaber vi et festfyrværkeri, der gør dit arrangement uforglemmeligt.

Ilbjerg fyrværkeri

Luis Band

Luis Band
(Lunden – start kl. 11.00)

Luisband billedeNyd den serverede champagne eller sodavand til næsten 10 års musikerfaring. Luis Band ved hvilke knapper, der skal skrues på for at gøre din fest til noget specielt. Deres repertoire spænder bredt, med kunstnere som: Johnny Cash, Medina, Kim Larsen, Thomas Helmig, Robbie Williams, Tv-2, Daft Punk, Rasmus Seebach og mange andre!!

 

luisband

DJ USSE MILDAHL

DJ USSE MILDAHL
(Vestergadehallen – start kl. 9.00)

DJ UsseGennem rigtig, rigtig mange år har Usse Mildahl rejst land og rige rundt som discjockey, radiovært, konferencier m.m.

Han var en af pionererne i lokalradioernes spæde start, hvor han sammen med bl.a. Thomas Mygind var med til at skabe “Radio Skanderborg” som senere ændrede navn til “Radio Himmelblå” og “Radio 30” - gennem alle årene var Usse en trofast væbner, som med sit store engagement og sin positive livsholdning, viste vejen for mange nye radioværter, samtidig med at han evnede at nå langt ind i lytternes stuer, med hygge og god musik.

Gennem mange år afviklede vi festivalradio fra Danmarks smukkeste festival (“Radio Walther”), vi fandt hurtigt ud af at der kun var en teknisk afvikler, der formåede at klare strabadserne, nemlig Usse.

Han formåede stort set at styre hele “radioshowet” ene mand, gennem en hel uge, ca 16-18 timer i døgnet, som regel i stegende hede i en skurvogn.

Som Disc-Jockey har Usse mere end 30 års erfaring, det er ikke mange DJ´s der formår at holde sig på toppen, gennem mere end 3 årtier, men Usse har et naturligt talent for hele tiden at forny sig, sammen med musik-ken og sammen med det publikum han omgiver sig med.

Jens Michael og Lasse live

Jens Michael og Lasse live
(på hjørnet af Vestre Ringvej/Sølystvej – start kl. 10.00)

Vi består af Jens Michael Østergaard (Trommeslager) og Lasse Jensen (Guitarist og sanger) samt sangerinden Sandra.

Bandet har ageret live band for forskellige artister i perioden anno 2014, blandt andet for Pelle B, Henriette (X factor 2014 finalist) Zjakalen, Magermayn, Bill Chris, Eline Lund og Virtus. De kommer til at spille kendte pop-rock sange, fra nyere tid og klassikere. En snært af elektronisk pop, og lidt hip hop ville heller ikke være utænkeligt, da det primært er det område, de er mest aktuelle med pt.

Michel og Lasse

DJ Jef

DJ Jef
( OK Plus Vestre Ringvej 24 – start kl. 10.20)

Jef spiller op til fest med fed lyd.

Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie
( Lysbrogade – start kl. 10.20)

Vi har i samarbejde med nedenstående fået lavet en kopi af Checkpoint Charlie, som på løbsdagen bliver placeret ved indgangen til Lysbrogade fra Herningvejen.

Tømreren i Silkeborg har lavet huset, Bygma har betalt alle materialer.

Tømreren

tømreren

Bygma

Bygma Silkeborg

Folkesparekassen

 

image006

Checkpoint Charlie

Denne turistatraktion vil være sin første af slagsen indenfor løb.

Det hele går til et godt formål!

  • ”Checkpoint Charlie” sælges til højest bydende hvor startbeløbet er 5.000,-.
  • FolkespareKassen yder 5.000,- i støtte således at der går minimum 10.000,- til et godt formål som pt. er ”De hjemløse”.

 

 

_MG_3587

Polle’s New Orleans Jazz Band

Polle’s New Orleans Jazz Band
(på hjørnet af Vestergade/Hostrupsgade – start kl. 10.30)

Polle’s New Orleans Jazz Band spiller glad jazz med stor indlevelse og erfaring, hvor musikken når langt ud over scenekanten.De seks musikere byder på et stort repertoire af smittende New Orleans- og Dixieland jazz med altid sprudlende humør.

Bandets medlemmer har deres hjerter i den glade og traditionelle jazzmusik, hvilket giver sig udtryk i en god publikumsoplevelse, hvilket bandet gentagne gange har bevist ved bl.a. Riverboat Jazzfestival (Silkeborg), festivalopvarmning (Haderslev), Havnekoncerter (Ry), privatfester m.fl.

Jazz

 

Roligan Hepperne

Roligan
( Borgergade – start kl. 10.20)

roliganMød de glade og veloplagte roligans, som ikke er bange for at give dig en frisk bemærkning.

Shu-bi-dua Road Show

Shu-bi-dua Road Show
( Herningvej – start kl. 10.55)

Mød Hvalen Valborg, se kiksekanonen blive skudt af og nyd Shu-bi-dua hits, mens du tanker op i væske depotet.

 

Shu-bi-dua

Reklame

Bygma Silkeborg

En smag af Silkeborg