---

Kære Løber

Tilmeldingen til
årets festligste løb er åben nu.

Så er det igen tid til at tilmelde sig årets sidste og festligste løb, men skynd dig, der bliver rift om de begrænsede antal start nr. (2.100 stk.).

Vi vil igen i år gøre alt for at dig, dine venner og familie skal få en god oplevelse og der er derfor sat et maks. deltagerantal på hver af de enkelte ruter. 

Løbsdistancerne er 2,5 km, 5 km, 1/4 og 1/2 Maraton samt 5 og 10 km walk. 

Læs mere på hjemmesiden eller tilmeld dig direkte her!

Årets festligste løb – bliver til Guldfest

Champagneløbet er ikke bare et motionsløb men er i større grad blevet til en tradition for mange som gerne vil fejre årets sidste dag i festlig samvær med naboer, venner og familie.

Champagneløbet vil i år afholde Guldfest, da vi mener, at det skal fejres med fornem stil, at vi går år 2020 i møde.
Her vil der som noget nyt være den flotteste guldmedalje til alle deltagerne samt guldhatte til børnene.
Flere hjælpere og musikere vil være klædt i festligt guldtøj. Måske vi kan være så heldige at se flere af deltagerne få samme ide, og løbe eller gå turen i dette guldtema.

Champagneløbet  – Et løb for alle

Ligesom de foregående år vil der være plads til alle, uanset om du ønsker at sætte en personlig løbsrekord, deltage sammen med familien eller vennerne på en hygge gå- eller løbetur. Der vil være underholdning med masser af musik, dans, klovne og festligt fyrværkeri undervejs. Bagefter byder vi på bobler til de voksne, sodavand til børnene og lækker kranskage til alle deltagere.

Se mere information på www.champagneløbet.dk  eller

Dette års løbetrøje.

Som sædvanlig vil der være mulighed for tilkøb af en Champagneløbstrøje, og i år er ingen undtagelse. Da Champagneløbet afholdes på den lidt koldere tid af året har det været nærliggende at tilbyde en super lækker langærmet vinter T-shirt.

Her er der lagt vægt på at kunne holde kulde væk fra kroppen, samtidig med at der er fokus på de gode svedtransporterende egenskaber og velsiddende pasform.
Leveres med lynlås hvor krave og inderside af trøjen beskytter mod selve lynlåsen.


TERMOEFFEKT – Isolerende stof som holder på varmen og har en god komfort.
ELASTISK – Syet med flade sømme så du slipper for irritation af huden samt med elastisk sytråd, der giver tøjet en god og behagelig bevægelsesfrihed.
LETVÆGT – Fremstillet af letvægtsmaterialer.


Normal pris: 450,-
Nu kun        250,-

Hent datablade her

Levering:        Gratis ved udlevering sammen med startnummer.
                       49,- ved levering inden jul.

Med venlig hilsen og på gensyn

Champagneløbet

Følg også løbende med på vores Facebook gruppe: Champagneløbet – En smag af Silkeborg hvor du kan finde ”sidste øjebliks info”, se indlæg fra andre løbere osv.

---

Et bæredygtigt valg

---

 

Løbs arrangør: www.funderløbeklub.dk